Haber Hatay

Niğde'de 4. Gastronomi Festivali Hakan Altun Konseriyle Coşku Dolu Bir Şekilde Tamamlandı

Niğde Belediyesi'nin düzenlediği 4. Gastronomi Festivali, ünlü sanatçı Hakan Altun'un muhteşem konseriyle sona erdi.


Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Gastronomi Festivali, unutulmaz bir konserle noktalandı. Dondurucu soğuğa rağmen etkinliğe katılan müzikseverler, ünlü sanatçı Hakan Altun’un performansıyla sıcak bir atmosferde buluştu.

Konser alanını dolduran hayranlarıyla buluşan Altun, sevilen şarkılarıyla dinleyicilere nostaljik anlar yaşattı. "Bir Telefon", "Aşk Lütfen Gel" ve "Hani Bekleyecektin" gibi klasikleşmiş eserlerini seslendiren sanatçı, duygusal bir yolculuğa çıkarırken, “Vur Vur” ve “Gül Belalıdır” gibi enerjik parçalarıyla da izleyicileri coşturdu. Performansı boyunca gösterdiği enerjik tavır ve güçlü sesiyle büyük beğeni toplayan Altun, festivalin coşkusunu zirveye taşıdı.

Konserin sonunda Niğde halkının sıcak karşılamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Altun, “Bizi öyle güzel ağırladınız ki; misafirperverliğinizle, bitmeyen coşkunuzla havanın dondurucu soğukluğunu unutturdunuz” ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle, festivalin finalinde duygusal bir bağ kurarak katılımcılara veda etti.

4.Gastronomi Festivali, düzenlenen etkinlikler ve konserlerle dolu dolu geçti. Hakan Altun’un performansı, katılımcılardan tam not alarak bu renkli etkinliğe unutulmaz bir kapanış yapmış oldu. Niğde, gastronomi ve müziğin buluştuğu bu festivalde bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar