Haber Hatay

Arka Sokaklar'da Mesut Geri mi Dönüyor? Fragman Heyecan Yarattı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da heyecan dorukta! 672. bölüm fragmanı yayınlandı ve Mesut Komiser'in ölmediğine dair umutlar yeşerdi.


Arka Sokaklar 672. bölüm fragmanı yayınlandı! Dizinin sevilen karakteri Mesut Komiser'in öldüğü düşünülen senaryoda yeni bir gelişme yaşandı. Fragmanda Rıza Baba'nın Mesut'un fotoğrafını görmesi, izleyicilerde "Mesut Komiser öldü mü, geri mi dönüyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Mesut Komiser Senaryo Gereği Ölmüştü

Hatırlanacağı üzere Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda Mesut Komiser, senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştı. Bu durum izleyiciler arasında büyük üzüntü yaratmıştı.

Peki Mesut Geri mi Dönüyor?

Yayınlanan fragmanda Rıza Baba'nın Mesut'un fotoğrafını görmesi, onun ölmediğine dair umutları yeşertti. Fragmanda ayrıca arabanın dikiz aynasında Mesut Komiser'e benzeyen bir yüz de görülüyor. Bu durum, Mesut'un gerçekten hayatta olabileceğini ve diziye geri dönebileceğini gösteriyor.

Ancak Gerçekler Yeni Bölümde Ortaya Çıkacak

Mesut Komiser'in gerçekten hayatta olup olmadığı ve diziye geri dönüp dönmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Arka Sokaklar'ın yeni bölümü 26 Nisan Cuma günü saat 20.00'da Kanal D'de ekranlarda olacak.
 

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar