Haber Hatay

Saray’da Gece Yarısı Kritik Toplantı: Erdoğan, MİT Başkanı ve Adalet Bakanı ile Bir Araya Geldi

Ankara’da Sıcak Gelişme: Erdoğan, MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç ile Acil Toplantı Yaptı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gece geç saatlerde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi, Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan üç üst düzey emniyet mensubuydu.

Ankara Emniyetinde Deprem: Üç Polis Müdürü Görevden Alındı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde üç üst düzey polis müdürünün açığa alınması ve haklarında soruşturma başlatılması, siyaset sahnesinde büyük yankı uyandırdı. İktidara yakın medya organları, toplantının ana konusunun bu gelişmeler olduğunu belirtti.

Kritik Görüşmede Neler Konuşuldu?

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, toplantıya ilişkin detayları paylaştı. Fırat, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile bir araya geldi. Aslında dün akşam yapılması planlanan bu toplantı, bugüne alındı. Gündemde güncel birçok konu vardı. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği konuların yanı sıra yargı ve istihbarat alanındaki gelişmeler de ele alındı. Bugünkü grup toplantısı bu anlamda kritik öneme sahip olacak," dedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar