Haber Hatay

Kumlu Belediye Başkanı Deli'den Ramazan Mesajı

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ramazan Ayı'nın başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.


Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ramazan Ayı’nın başlamasıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulmasını diledi.

Başkan Deli mesajında, Ramazan ayının huzur, maneviyat, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı bir ay olduğunu belirtti. Bu ayda küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak herkese karşı hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Ramazan ayında tüm Müslümanların en yakınından başlayarak ihtiyaç sahibi komşu ve akrabalarına paylaşım duygusu içerisinde yardım ellerini ulaştırması gerektiğini de ifade eden Deli, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını diledi.

Deli, mesajının sonunda Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini temenni etti. Başta Kumlu’lu hemşehrileri olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutladı ve sevgi ve saygılarını sundu.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar