Haber Hatay

Kızılay Hatay’ın Kurucu Onursal Başkanı Şükrü Kudret Özbakış’a Plaket Takdimi

Kızılay Hatay’ın kurucu ve onursal başkanı Şükrü Kudret Özbakış, başarılı çalışmaları nedeniyle Türk Kızılay Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi tarafından plaketle onurlandırıldı.


Görevde bulunduğu süre boyunca yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplayan Kızılay Hatay’ın kurucu ve onursal başkanı Sayın Şükrü Kudret Özbakış’a Türk Kızılay Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi tarafından plaket verildi.Plaket teslim töreni Kızılay Hatay’ın Güzelburç’ta bulunan merkezinde gerçekleşirken bu anlamlı programa Kızılay Hatay İl Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu,İl yöneticileri,İlçe başkanları ve Kızılay’ın gönüllü personelleri katıldılar.

Kızılay Hatay İl Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu yaptığı açıklamasında:”Kızılay Hatay’ın kurucu onursal başkanı Sayın Şükrü Kudret Özbakış’a, Türk Kızılay Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir ve ekibi tarafından, şehrimize ve topluma olan eşsiz katkılarından dolayı plaket takdim edilmiştir.

Yıllardır bu şehir için verdiğiniz emek, sadece bir lider olarak değil, aynı zamanda fedakar bir gönüllü olarak da örnek teşkil etmektedir. Şehri ve toplumu daha iyi bir yer haline getirmek için gösterdiğiniz özveri ve bağlılık, her türlü takdiri hak etmektedir. Gönüllü çalışmalarınızda sergilediğiniz kararlılık ve liderlik, Kızılay Hatay’ın başarısının temel taşlarını oluşturmuş ve bizlere ilham vermiştir.

Sizlerin bu eşsiz katkıları, sadece Kızılay Hatay için değil, tüm toplumumuz için büyük bir anlam ifade etmektedir.

Her zaman özverili çalışmalarınız ve liderliğinizle yanımızda olduğunuz için en derin teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar