Haber Hatay

İskenderun Kaymakamı Güvenlik Toplantısında: Yıl Sonu Değerlendirmesi

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, ilçede düzenlenen 2023 yılının son Asayiş, Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı'nda güvenlik tedbirlerini değerlendirdi.


İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 2023 yılının son Asayiş, Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi.

Herhafta düzenli olarak gerçekleştirilen ve ilçe genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği yılın son toplantısına Kaymakam Demiryürek’in yanısıra, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yb. Onur Emir, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Yusuf Yıldırım,  ilçedeki koordinatör kaymakamlar ile ilgili kurul üyeleri katıldı.

İskenderun’da vatandaşların yılbaşı haftası ve gecesini huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla alınması gereken tedbirler ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ana gündemiyle gerçekleşen toplantıda, Kaymakam Demiryürek ilçede huzur ve güven ortamını devam ettirmek için mesai harcayan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti ve tüm birimlerin çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğinin altını çizdi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar