Haber Hatay

Hatay MKÜ Rektörü'nden Hatay Valisine Ziyaret

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi.


Rektör Eren, Hatay'ın yeni Valisi olarak atanan Masatlı'ya yeni görevinin Hatay için hayırlı olmasını temenni etti. Vali Masatlı da bu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Eren'e teşekkür etti.

Ziyaret sırasında, Rektör Eren ve Vali Masatlı, Hatay'ın mevcut durumu ve geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundular. İkisi de Hatay'ın sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler. Yerel yönetimler, üniversiteler ve diğer paydaşlar arasındaki işbirliğinin önemini vurgulayarak, Hatay'ın potansiyelini tam anlamıyla kullanmak için ortak projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirttiler.

Vali Masatlı, Hatay'ın potansiyelini daha da yükseltmek için yerel halkın katılımını teşvik etmek, istihdamı artırmak, turizmi geliştirmek ve sosyal hizmetleri iyileştirmek gibi öncelikli hedeflerinin olduğunu belirtti. Rektör Eren'in üniversiteyle işbirliği yapma teklifini memnuniyetle karşıladı ve yerel yönetimlerle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve iş dünyasıyla işbirliği yaparak Hatay'ın kalkınmasına yönelik çalışmalara destek olacaklarını ifade etti.

Ziyaret, gündeme yönelik değerlendirmelerle tamamlandı. Rektör Eren ve Vali Masatlı, Hatay'ın geleceği için birlikte çalışma kararlılıklarını ve işbirliği iradelerini dile getirdiler. Her iki lider de Hatay'ın potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarmak için çaba sarf edeceklerini ve birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışacaklarını vurguladılar.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar