Haber Hatay

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ'da Kapalı Otopark Hizmete Açtı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ ilçesinde bulunan 75. Yıl Parkı altındaki kapalı otoparkın bakım ve onarımını tamamlayarak bugün itibariyle hizmete açtı.



Hatay Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılındaki deprem felaketi sonrası bakım ve onarımını gerçekleştirdiği Samandağ ilçesi 75. Yıl Parkı altındaki kapalı otoparkı bugün itibariyle hizmete açtı.

Otopark, 240 araç kapasiteli olup, trafik güvenliğini sağlamak ve park sorununu çözmek amacıyla ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Otoparkın açılışı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Savaş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, otoparkın Samandağ'a önemli bir katkı sağlayacağını belirterek, "Deprem sonrası bakım ve onarımını gerçekleştirdiğimiz otoparkımızı, ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Otoparkımız, trafik güvenliğini sağlamak ve park sorununu çözmek amacıyla ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de, otoparkın ilçenin ihtiyaçlarına cevap vereceğini belirterek, "Otopark, ilçemizin trafik sorununu önemli ölçüde çözecek. Belediyemiz olarak, ilçemize her alanda hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar