Haber Hatay

Hatay Basın Cemiyeti, Deprem Sonrası Birliktelik İçin Kahvaltıda Buluştu

Hatay Basın Cemiyeti, 21 ay süren ayrılığın ardından Keyfi Bahçe Restoranı'nda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.


Hatay Basın Cemiyeti, deprem felaketinin ardından 21 ay süren bir ayrılığın ardından, kahvaltı etkinliğinde güçlü aile tablosunu sergileyerek yeniden bir araya geldi. Hatay basınının önemli isimlerinden oluşan cemiyet, Başkan Hikmet Otuzbir liderliğinde Keyfi Bahçe Restoranı’nda toplandı.

Etkinlikte yaptığı konuşmaya, depremlerde hayatını kaybeden meslektaşları ve vatandaşları anarak başlayan Başkan Otuzbir, birlikteliğin önemine vurgu yaptı. "Depremler, bizlere yaşamın değerini hatırlattı. Her anın ve sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz," diyen Otuzbir, cemiyetin kuruluşunda büyük katkıları olan İzzet Nazlı başta olmak üzere, merhum üyeleri rahmetle andı.

Başkan Otuzbir ayrıca, cemiyet üyesi ve Anadolu Ajansı muhabiri Salim Taş’a da geçmiş olsun dileklerini iletti. Kalp krizi geçiren Taş için düzenlenen organizasyonun iptal edilmediğini belirten Otuzbir, "Salim Taş kardeşimiz bizim için çok kıymetli. Sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiğimizde programımızı sürdürmeye karar verdik. Gelecek buluşmalarımızda onun da aramızda olacağına inanıyoruz," şeklinde konuştu.

Etkinlikte, organizasyona katkıda bulunan Sarı Mikrofon Kurucusu Özkan Bozkurt’a teşekkür eden Başkan Otuzbir, "Bu organizasyon için özveri gösteren tüm üyelerimize minnettarım. Ayrıca bizi burada ağırlayan Keyfi Bahçe sahibi Abdullah Arslan'a da teşekkürlerimi sunuyorum," dedi.

Özkan Bozkurt, etkinliğe katılmanın kendisi için anlamlı olduğunu vurgulayarak, "Hatay basınından değerli isimlerin bir arada olması çok önemli. Bu ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz," ifadelerini kullandı.

Buluşma, günün anısına çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Gamze Yetkin
Gamze Yetkin [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar