Haber Hatay

Hassa Belediyesi'nden Bayram Mesaj!

Mehmet Karataş , Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm Hassalıların ve İslam aleminin bayramını tebrik etti."


Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını uğurlamanın burukluğu ve Ramazan Bayramı’nın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı güzel zamanlardır. 

Bu yıl yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle Ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdik. Afet bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarının sarılması için Hassa Belediyesi olarak ilk andan itibaren devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle bayramı bir yanımız eksik kutlayacağız. Bu vesileyle öncelikle asrın felaketinde  yitirdiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. 

Devletimizin ve milletimizin gösterdiği üstün birlik ve beraberlikle bu acı günleri el birliğiyle aşacağız. Bu duygularla başta Hassalı  hemşehrilerimin, asil Türk milletinin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyor, Ramazan Bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı bayramlar "Hassa”

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar