Haber Hatay

Arsuz'da Birlik ve Beraberlik Mesajı: Farklılıklar İçinde Ramazan Bayramı Kutlandı

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar ve Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Ramazan Bayramı kutlama mesajlarında birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar.


Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, ilçedeki tüm renklerin kardeşçe yaşamına dikkat çekerek, “Bir kültür mozaiği olan, Anadolu topraklarının minimal bir örneği olan Arsuz’da yüce Allah’a şükrediyorum ki farklılıklar içerisinde bir Ramazan ayının sonuna geldik ve bayrama kavuştuk. Allah’a şükürler olsun kazasız belasız Ramazan ayımızı idrak ettik. Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, yerel yönetimlerin önemine dikkat çektiği konuşmasında “Demokrasilerde her zaman kazanan millettir, patron millettir. Milli egemenliği tecelli ettiği yerde seçimlerdir. Bu vesileyle ben son gerçekleşen seçimlerin ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Sizlere sevdiklerinizle esenlik ve huzur içinde nice bayramlar temenni ediyorum” dedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar