Haber Hatay

Antakya Belediyesi'nden Bayram Öncesi Mezarlıklarda Kapsamlı Temizlik

Antakya Belediyesi, yaklaşan bayram öncesi Hatay Büyükşehir Belediyesi himayesindeki mezarlıklarda kapsamlı temizlik çalışmaları başlattı.


Antakya Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi himayesindeki mezarlıklarda bayram öncesi hummalı bir çalışma başlattı. Mezarlıklar tertemiz hale getiriliyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin himayesindeki mezarlıklarda bayram öncesi kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Antakya Belediyesi ekipleri, vatandaşların kabir ziyaretlerini huzur içerisinde gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklarda hummalı bir çalışma yürütüyor.

Temizlik çalışmaları kapsamında mezarlıklar genelinde yabani ot temizliği, çöp toplama, süpürme ve ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Ayrıca, mezarlıktaki yollar da elden geçiriliyor ve bozuk olanlar tamir ediliyor.

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar yaptığı açıklamada, "Artık sen ben yok, biz varız, Hatay var" diyerek, bayram öncesi mezarlıklarda yapılan temizlik çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

"Hemşehrilerimizin kabir ziyaretlerini huzur içerisinde gerçekleştirmeleri için el birliğiyle çalışıyoruz. Mezarlıklarımızda hummalı bir çalışma yürütüyoruz ve bayrama kadar tüm mezarlıklarımız tertemiz hale gelecek.

Bu vesileyle, ebediyete intikal eden tüm yakınlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar