Haber Hatay

Samandağ'da Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bozulmuş yolları yenileyerek vatandaşların kullanımına sunuyor.


Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bozulmuş ve deforme olmuş yolları yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Tüm mahallelerde eş zamanlı çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi ekipleri son olarak General Şükrü Kanatlı Mahallesi, Kurtderesi Mahallesi, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi’nde bozulmuş, çukurlarla dolu ve çevreye toz yayan sokak ve caddeleri yenileme çalışmalarını sürdürüyorlar.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bozulmuş yolları yenileyerek vatandaşların kullanımına sunuyor.

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay’ın talimatları doğrultusunda ilçede bozuk yol, bakımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Ekipleri tarafından General Şükrü Kanatlı Mahallesi 6651. Sokak’ta zemin düzenleme ve stabilize yol çalışmalarını ardından parke döşeme çalışmaları başladı. Atıl durumda ve ulaşıma engel olan Kurtderesi Mahallesi Atar Sokak’ta ise bozulmuş eski parke sökülerek ve zemin iyileştirme çalışmalarının ardından parke döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Birçok mahallede eşzamalı olarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi 43. Sokak ile Yeni Mahalle Mezarlık sokakta parke onarım çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kısa zamanda tamamlanarak yeni yüzüne kavuşan cadde ve sokaklar vatandaşların hizmetine sunulacak.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar