Haber Hatay

Kumlu'ya Yeni Bir Soluk: TİGEM Tesisleri Yenileniyor

Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, TİGEM Sosyal Tesisleri'nin yenilenmesi için AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal ve beraberindeki heyeti ağırladı.


Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, TİGEM Sosyal Tesisleri’nde yapılacak çalışmaları istişare etmek amacıyla AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Kumlu’nun mesire alanlarından olan TİGEM Sosyal Tesisleri’nin yeniden yapılandırılması, ilçenin kabuk değiştirmesi hedeflenen istişarelerde Milletvekili Yeşildal’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, İlçe Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da hazır bulundu. Heyet, TİGEM sosyal tesislerinde yapılan çalışmaları inceleyerek fikir alışverişinde bulundu. İlçenin güzelleşmesi adına gereken tüm çalışmaların yapılacağını kaydeden Milletvekili Yeşildal, Kumlu’yu da Hatay ile eş zamanlı olarak ayağa kaldıracaklarını ve daha güzel bir Kumlu için mücadelelerinin süreceğini ifade etti. Başka Paç, ziyaretlerinden dolayı tüm misafirlerine teşekkür etti.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar