Haber Hatay

Kumlu Belediye Başkanı, Kurban Bayramı Adına Mesaj Yayınladı

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.


Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte özel bir kutlama mesajı yayımladı;

Gelenek ve inançlarımızın derinliklerinde önemli bir yere sahip olan Kurban Bayramı'nı, yine birlikte kutlama fırsatını yaşıyoruz. Manevi dünyamızın bu özel gününde, hep birlikte olmanın mutluluğunu ve huzurunu içimizde hissediyoruz. Bayramlar, toplum olarak bir araya gelme, dayanışma ve sevgi duygularımızı pekiştirme fırsatlarını sunar. İşte bu nedenle, milli ve dini bayramlarımızı birer kıymetli fırsat olarak değerlendirmeli ve bayramların bize sağladığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en iyi şekilde kullanmalıyız.

Bu kutlu günlerde, birbirimize olan sevgi ve saygımızı artırarak birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırmalıyız. İçinde bulunduğumuz bu mübarek günler, barış dolu bir toplumun temellerini atmamıza vesile olmalıdır. İçimizdeki kardeşlik duygularını beslemeli, sevgiyle birbirimize sarılmalı ve hoşgörüyü yaymalıyız. Bu şekilde, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler ülkemize ve tüm insanlığa ulaşabilir.

Kurban Bayramı'nın eşi benzeri olmayan bir anlamı vardır. Allah'a yakınlığımızı ve teslimiyetimizi pekiştiren bu bayramda kesilen kurbanların ve yapılan duaların, Yüce Allah tarafından kabul edilmesini diliyoruz. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerim ve aileleriyle birlikte daha nice bayramlarda bir arada olmayı temenni ediyorum. Sevgi, saygı ve bereket dolu günlerin her birimize ulaşması dileğiyle, hepinize en içten selamlarımı sunuyorum.

 

Kaynak: Hatay Muhabiri Levent Aşkar

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar