Haber Hatay

Depremzede Ailelere Yardım İçin Doktor Civanım'ın Motosikleti Satılacak!

Hayırsever girişimci Ali Dingil, Kemal Sunal'ın Doktor Civanım filminde kullandığı motosikleti modifiye ederek Hatay'da depremzedelere moral etkinliği düzenleyecek.


Satışından elde edilecek gelir ile depremzede ailelere destek olmayı planlayan hayırsever girişimci Ali Dingil, kısa süre içerisinde Antakya’da EXPO çadır alanında bir organizasyon tertip edeceklerini ve Hatay’ın sesini duyurmaya çalışacaklarını kaydetti.

DEPREMZEDELERE MORAL ETKİNLİĞİ DÜZENLEYECEK

Kemal Sunal’ın Bahar Öztan ile başrollerini paylaştığı Doktor Civanım filminde kullanılan motosikleti modifiye ederek saklayan Dingil, deprem felaketi ile sarsılan hemşehrilerine moral etkinliği düzenleyecek. 1983 yılında çekilen filmde kullanılan motosikleti Hataylı hemşehrilerinin huzuruna çıkartacak olan Dingil, ardından satışından elde edilecek geliri de depremzede ailelere dağıtacak. Hataylı hemşehrilerinin deprem psikolojilerini düzeltmeyi amaçlayan Dingil, ayrıca çok sayıda aileye de destek olmayı hedefliyor. Dingil, programın önümüzdeki günlerde netleşeceğini de sözlerine ekledi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar