Haber Hatay

TPAO, Enerji Bağımsızlığına Destek Olmak İçin 49 Nitelikli Personel Arıyor

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), ülkemizin enerji bağımsızlığını artırmak ve hidrokarbon kaynaklarını milletin emrine sunmak amacıyla yeni bir personel alımı ilan etti.


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) personel alımı ilanı paylaştı. Yayımlanan ilana göre, 49 personel TPAO bünyesinde istihdam edilecek. Peki, TPAO personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından yayımlanan duyuruda; "Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir.

TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacın karşılanması için TPAO Merkez Teşkilatına toplam 49 (MYO mezunu) personel alımı yapılacaktır." denildi.

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden 13.11.2023-17.11.2023 tarihleri arasında 5 gün süreyle yapılabilecektir.
 

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar