Haber Hatay

Binance Altı Altcoin İşlem Çiftini Delist Ediyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, likidite ve işlem hacmi gibi çeşitli sebeplerden dolayı altı altcoin işlem çiftini delist edeceğini duyurdu.


Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, likidite ve işlem hacmi gibi çeşitli sebeplerden ötürü altı altcoin işlem çiftini delist edeceğini duyurdu. Bu değişiklik, 7 Haziran 2024 TSİ 06:00 itibarıyla ACE/BNB, DOT/TUSD, MAGIC/FDUSD, MEME/BNB, SAND/BNB ve XAI/TUSD çiftlerini etkileyecek.

Delist Edilen Altcoinler Diğer İşlemlerden Etkilenmeyecek:

Delist edilen işlem çiftlerinin dışında ilgili altcoinlerin Binance'deki diğer işlemleri etkilenmeyecek. Kullanıcılar, bu altcoinleri Binance'de listede kalmaya devam eden diğer işlem çiftleri üzerinden alıp satmaya devam edebilecekler.

Dört Altcoin Daha Borsadan Tamamen Çıkarılıyor:

Geçtiğimiz hafta Binance, OmiseGO (OMG), Waves (WAVES), Wrapped NXM (WNXM) ve NEM (XEM) isimli dört altcoin'in de 17 Haziran'da platformdan tamamen çıkarılacağını duyurmuştu. Bu altcoinleri tutan kullanıcılar, varlıklarını 17 Eylül 2024'e kadar Binance cüzdanlarından çekebilecekler.

Binance'in Delist Kriterleri:

Binance, delist kararı alırken geliştirici ekibin projeye bağlılığı, işlem hacmi ve likidite, yapılan geliştirmelerin kalitesi ve ağın istikrar düzeyi gibi çeşitli faktörleri göz önünde bulunduruyor.

Bu Haber Ne Anlama Geliyor?

Binance'in bu hamlesi, platformda işlem gören altcoinlerin likidite ve işlem hacmini artırmayı amaçlıyor. Düşük hacimli işlem çiftlerinin delist edilmesi, yatırımcıların daha fazla likiditeye sahip ve aktif olarak işlem gören altcoinlere yönelmesini sağlayabilir.

Binance'de işlem gören ve delist edilme riski altında olan diğer altcoinler için de bu durum bir uyarı niteliğinde olabilir. Bu altcoinlerin geliştirici ekipleri, işlem hacmini ve likiditeyi artırmak için somut adımlar atmazlarsa, Binance'den delist edilme riskiyle karşı karşıya kalabilirler.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar