Haber Hatay

Antakya Belediyesi İşçilerine Müjde! Maaşlara %20 Zam Yapıldı

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, belediye şirket ve işçi personellerine toplu iş sözleşmesi kapsamında %20 zam yapılmasını içeren ek protokol imzaladı.


Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, belediye şirket ve işçi personellerine toplu iş sözleşmesi kapsamında zam yapılması için ek protokol imzaladı.

İşçi dostu Başkan olarak Antakya tarihine adını altın harflerle yazdıran ve işçinin hakkını alın teri kurumadan teslim etme prensibi ile işçinin maaşının zamanında verilmesi talimatını veren Başkan İzzettin Yılmaz’ın duyurusu personeller tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Yılmaz, protokol kapsamında verilen %20 ek zammın tüm personellere hayırlı uğurlu olması temennilerini iletti.

İşçi Personellerden Başkan Yılmaz’a Teşekkür

Protokol imza töreninde Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanı Ercan Salcan, yönetim kurulu üyeleri Tolga Şener, Tuncay Hasanoğlu yanı sıra Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Metin Dönmez ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener hazır bulundu. Başkan İzzettin Yılmaz protokol ile ilgili yaptığı açıklamada; “Belediye Şirket Çalışanlarımız ve İşçi Personelimiz için Hak-İş Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesine ek protokol imzaladık. Protokol kapsamında verilen %20 ek zam personellerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

İmzalanan protokolden çok memnun olan işçi personeller, desteklerinden dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sundular.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar