Haber Hatay

Hatay'da Sıcak ve Güneşli Bir Gün Bekleniyor

Hatay'da bugün 3 Haziran 2024 Pazartesi günü sıcak ve güneşli bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 27°C civarında seyredecek ve gün boyunca güneşli gökyüzü hakim olacak.


Hatay, Akdeniz'in incisi, 3 Haziran 2024 Pazartesi günü sıcak ve güneşli bir güne merhaba diyecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) tahminlerine göre, Hatay'da hava sıcaklığı 27°C civarında seyredecek ve gün boyunca açık gökyüzü hakim olacak.

Sabah: Güneşin ilk ışıklarının şehri aydınlatmasıyla birlikte, Hataylılar yeni güne 25°C civarında bir sıcaklıkla başlayacaklar. Sabahın erken saatlerinde hafif bir serinlik hissedilirken, gün ilerledikçe hava ısınmaya başlayacak.

Öğle: Öğle saatlerinde güneş tepe noktasına ulaştığında, hava sıcaklığı 28°C'ye kadar yükselecek. Güneş ışınları oldukça yoğun olacağından, güneş kremi sürmeniz ve bol su içmeniz tavsiye edilir.

Akşam: Akşama doğru hava sıcaklığı 26°C'ye kadar düşecek. Hava hala sıcak olacak, ancak güneş ışınları eskisi kadar yoğun olmayacak. Akşam yemeği için dışarı çıkmayı planlıyorsanız, ince bir ceket veya hırka yanınızda bulundurabilirsiniz.

Gece: Gece boyunca hava sıcaklığı 24°C'ye kadar düşecek. Hava nispeten serin olacak ve rahat bir uyku çekmeniz için ideal bir ortam oluşacak.

Rüzgar: Gün boyunca güneyden hafif bir esinti hakim olacak. Rüzgar hızı 8 km/saat civarında olacak.

Nem: Nem oranı %60 civarında olacak.

Yağış: Yağmur ihtimali çok düşük.

Genel Değerlendirme:

Bugün Hatay'da sıcak ve güneşli bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 27°C civarında seyredecek ve yağmur ihtimali çok düşük. Dışarıda vakit geçirmek için güzel bir gün olacak.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar