Haber Hatay

Lütfü Savaş, Hatay'ın Durumu Hakkında Kılıçdaroğlu'na Bilgi Verdi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Savaş, bu görüşme sırasında Hatay'ın son durumu ve belediyenin hazır olan projeleri hakkında konuştuklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Başkan Savaş şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na depremin ardından Hatay'ın son durumu ile gerçekleştirdiğimiz ve şu an hazır olan projelerimiz hakkında bilgi verip ihtiyaçlarımızı anlattık. CHP Genel Merkezimizde yaptığımız görüşmede daima Hataylıların yanında olduğunu belirten Sn. Genel Başkanımıza teşekkürlerimi sunarım."

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'yla gerçekleştirdiği toplantı hakkında bilgi vermek ve Kılıçdaroğlu'na teşekkür etmek ve Hatay'ın son durumu ve belediyenin hazır olan projeleri ele alındı.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar